#KEEPUP PROJEKT

Projekt címe: Enhancing the digital competences, e-commerce skills and climate adaptation of vulnerable small businesses

A projekt az Erasmus+ Program felnőttképzési stratégiai partnerség kategóriában nyert támogatást.

A #keepup projekt a sérülékeny kisvállalkozások számára nyújt fejlődési lehetőséget a digitális kompetenciák, az e-kereskedelem és az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás területén. A 2020 novemberében elindult, 27 hónapos projekt során képzési anyagok kerülnek kidolgozásra az e-kereskedelem, az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodás és a digitális kompetenciák témakörében. A projekt megvalósítását egy 6 partnerből álló konzorcium biztosítja: Neumann János Nonprofit Kft. (koordinátor) és a CAM Consulting Kft. (Magyarország), European Digital Learning Network (Olaszorrszág), a Szlovák-Olasz Kereskedelmi Kamara (Szlovákia), BSC Kranj (Poslovno Podporni Center, doo, Szlovénia) és a Fundacion Tecnologia Social (Spanyolország).

A kisvállalkozások sérülékenyebbek, és kevesebb lehetőségük van versengeni a transznacionális nagyvállalatokkal. Az innovatív digitális megoldások azonban hatékony eszközöket nyújthatnak ezeknek a vállalkozásoknak a kihívások leküzdésére. A projekt célja, hogy segítsen ezeknek a vállalkozásoknak kihasználni az internet, a közösségi média és az e-kereskedelem nyújtotta előnyöket. Ezen készségek birtokában a vidéki kisvállalkozások is képesek lesznek kiaknázni az IKT lehetőségeket és hatékonyabban irányítani a munkájukat, miközben költségmegtakarítást érnek el. A #keepup projekt keretében a konzorcium több multiplikációs rendezvényt fog szervezni annak érdekében, hogy bemutassa és népszerűsítse a projekt előrehaladását és eredménytermékeit az érintettek számára.

A projekt weboldala elérhető a https://keepup-project.eu/ címen.

A projekttel kapcsolatos sajtóközlemények:

Sajtóközlemény 1 magyar angol

Sajtóközlemény 2 magyar angol

Sajtóközlemény 3 magyar angol

Sajtóközlemény 4 magyar angol

Sajtóközlemény 5 magyar angol

Sajtóközlemény 6 magyar angol

Sajtóközlemény 7 magyar angol