Társaságunk egyik fő célkitűzése, hogy munkavállalóink számára olyan kellemes környezetet hozzunk létre, ahol szívesen és jól lehet dolgozni, szem előtt tartva a munka és magánélet egyensúlyát.

Ennek elismeréseként a Neumann Nonprofit Közhasznú Kft. 2023-ban sikeresen megpályázta és megkapta a Családbarát Munkahely Tanúsító Védjegyet, ezzel elismerve a szervezet ezirányú törekvéseit, valamint az ennek megvalósításáért tett intézkedéseket.

Ez egy olyan minősítési lehetőség a pályázó munkahelyek számára, amelynek elnyerésével a tanúsítvány birtokosa hiteles és minőségi értékelést kap a családbarát működésről. A védjegy elnyerésével a pályázó pozitív értelemben megkülönböztetheti magát versenytársaitól, valamint előnyt szerezhet a minőségi munkavállalókért folytatott küzdelemben.

Mi a családbarátság?

Az az irányultság egy szervezet működésében, mellyel az adott szervezet a családot a maga számára is értéknek tekinti és a családok szempontjait működése során érvényesíti. Az adott szervezet tényleges intézkedésekkel szolgálja a munkavállalói, mint családban élő személyek érdekeit, elősegítve ezzel a munka és a magánélet közötti harmónia megteremtését.

Cégünk családbarát intézkedései:

  • Rugalmas foglalkoztatás
  • Kismama Program
  • Gyermektáboroztatás
  • Többletszabadság
  • Vállalati események, közösségépítés

Forrás, további információ: https://csalad.hu/csaladbarathely/