Az évek során kialakult hagyomány övezi a hazai fintech közösség számára szervezett eseménysorozatot, a Fintech Szalont. A Neumann Technológia Platform szervezésében működő szimpózium immár tizenhetedik alkalommal került megrendezésre, ezúttal a Falk1 Rendezvényközpont Ereky termében.

Az esemény felvezető előadásának középpontjában a Magyar Fintech Szövetség bemutatása állt Ács Zoltán, a Magyar Fintech Szövetség elnökének prezentálásában. A hallgatóság olyan best practice-eket és iránymutatásokat kapott, mely segítheti elsősorban a fintech cégek, de akár az összes többi szektor növekedését is.

Ezt követően Szeles Nóra, a Tőkeportál alapítója a platform bemutatása mellett kitért a közösségi finanszírozás pénzügyi finanszírozásban rejlő jelentőségére.

Az esemény záró előadását Vizsy András, a Bookkeepie vezérigazgatójának és partnerének, Turay Diának köszönhettük, akik olyan megoldásokat mutattak be, melyek a vállalkozásokat segíthetik a megfelelő könyvelő kiválasztásában.

A szakmai programot a résztvevőkkel való közös networking beszélgetéssel egybekötött állófogadás zárta, ahol a partnerek szakmai kapcsolataikat mélyíthették el.

Kategóriák: Blockchain