A long-standing tradition is the Fintech Salon, a series of events organised for the domestic fintech community. The symposium, organised by the Neumann Technology Platform, was held for the seventeenth time, this time in the Ereky Hall of the Falk1 Event Centre.

Az esemény felvezető előadásának középpontjában a Magyar Fintech Szövetség bemutatása állt Ács Zoltán, a Magyar Fintech Szövetség elnökének prezentálásában. A hallgatóság olyan best practice-eket és iránymutatásokat kapott, mely segítheti elsősorban a fintech cégek, de akár az összes többi szektor növekedését is.

Ezt követően Szeles Nóra, a Tőkeportál alapítója a platform bemutatása mellett kitért a közösségi finanszírozás pénzügyi finanszírozásban rejlő jelentőségére.

Az esemény záró előadását Vizsy András, a Bookkeepie vezérigazgatójának és partnerének, Turay Diának köszönhettük, akik olyan megoldásokat mutattak be, melyek a vállalkozásokat segíthetik a megfelelő könyvelő kiválasztásában.

A szakmai programot a résztvevőkkel való közös networking beszélgetéssel egybekötött állófogadás zárta, ahol a partnerek szakmai kapcsolataikat mélyíthették el.

Categories: Blockchain