Negyedik évében jár a Fintech Szalon, a Neumann Technológiai Platform – korábban Digitális Jólét Program – hazai fintech ökoszisztéma számára szervezett eseménysorozata. Márciusi eseményünk partnere a BGE Budapesti Gazdasági Egyetem Pénzügyi Tanszéke, az egyetem campusán tartott szakmai programlehetőségre a BGE hallgatói is nagy számban kíváncsiak voltak.

A nyitott partnerségi lehetőségeket és a gazdaságilag releváns projektötletek fontosságát emelte ki előadásában Szolnoki Szabolcs, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium Technológiáért felelős helyettes államtitkára, aki a Szalont záró networking beszélgetés során is rendelkezésünkre állt.

Szennay Áron, a BGE Budapest Lab kutatója a vállalkozások tevékenységére vonatkoztatva mutatta be a kutatásaik során feltárt fontosabb trendeket, őt követte Czeglédi Tamás, a THINKology stratégiai vezetője, aki a digitális pénzügyek diszruptív hatását járta körül a Délkelet-ázsiai térségre vonatkozóan.Köszönjük a THINKology szervezéshez nyújtott támogatását!